2 thoughts on “the flashback

 1. Lux Aeterna :

  Nan00k ha dit …: ( aquest Texte està dedicat al José-Maria Alonso GOMAR , Professor de Filosofia “Metge del Alma Còsmica Consciència , resident a Sant-Cugat “Centre del Mon” …) :

  – Estar o ( bé ) ésser BOIG ?? ESSER ! … Només Cons…ciència Musical del Meta-Logos ! ; Consciència lucida de la seva pròpia Bogeria , com en Leopoldo-Maria PANERO !! : “DEseo de SER PIEL-ROJA” ! … : Desig més fort que TOT , o sigui que tota la resta , Acràcia Absoluta d’ allò que ens és més intim a cadascu , l’ Universal del Inidividu … , i després l’ Infinit del NEGUIT , infinta Malencònia , Angoixa, “Morrinyo” , Spleen, Cafard …

  Quan el Buit assolit està per sobre del NO-RES , (allavorans) QUÈ pot romandre i què pot esdevendre (en) la Consciència ? , vull dir enteneu-me, la Consciència aixi arrossegada pel Gòlgotha del Desert-Silenci ??!! … Què advindrà doncs ? : Angoixa metafisica del NEGUIT en front d’ un Forat Negre A-TEMPORAL …. :

  Pot l’ Esser fer Boycott al “FER” , o transcendeix la Sensaciò total … per sobre tota mena de Concepte ?? :

  ” La Sensation est l’ Assymptôte du Concept , lorsque l’ Abstraction tend vers l’ Infini” … I tornem allavorans a la RESONÀNCIA INTERNA-INHERENT entre “Lògica Estructural” , i “Lògica Dinàmica ” !!

  La Acràcia és l’ Asimptota de la dialèctica Hegeliana doncs !!
  I això en el fons ja ho va sentir i fins i tot formalitzar en SPINOZA !!!! …. Bel.lesa Absoluta inextinguible de la Filosofia / Matemàtica , quin Goig d’ haver superat el forat negre del NEGUIT metafisic !

  Giulio Santa : jaja, compara con la traducción del taller… y ojo con caer en duda escéptica… recuerdas hasta dónde llegan los kalamas? y que no se les transm,ite, al menos en este caso la doctrna de trascvender el yo?

  Lux Aeterna : Bueno ojo Giulio , ojo ! : Porque yo, FILOSOFICAMENTE hablando, me considero totalmente ESCEPTIC@ en el sentido de Pyrrhon d’ Elis & también de Sextus Empiricus ; y también me siento Cinic@ en el sentido de ANTISTENES & DIOGENES DE SINOP !!! :

  Sino no seria politicamente ACRATA !! …

  Lux Aeterna : Resuminendo : Filosoficamente ESCEPTIC@ &
  CINIC@ , & Politicamente ACRATA !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s